Jantiena Trip

Numerologie

Hoe vaak gebeurt het niet…

 

 

Ik laat mijn cliënt uit na een numerologie gesprek. De cliënt loopt naar de auto en mijn oog valt op het nummerbord van de auto. Zoals meestal bij het zien van een rijtje getallen en / of letters ga ik meteen combinaties zien en tot mijn grote verbazing zijn er altijd regelrechte linken naar de energieën van die persoon. Die liggen me nog vers in het geheugen: we hebben er immers net een paar uur overgestoken! Ik loop vervolgens snel naar de auto of maak een gebaar van ‘wacht nog even, ik wil je nog iets zeggen’. Raampje omlaag en vertel dan dat de auto heel goed bij hem past, want het nummerbord geeft precies weer wat zijn missie is in dit leven. Of de trilling geeft weer wat een struikelblok is in zijn leven. Dus zelfs je auto herinnert je aan het doel van je leven of aan de valkuil waar je meer aandacht aan zou mogen besteden. Hoe mooi kan het zijn als je zo naar de wereld kunt kijken. Alles heeft met alles te maken! In alles een spiegel zien waarin je mag kijken en je voordeel mee mag doen. Dan maakt de verwondering weer plaats voor het diepe weten dat er niks voor niks gebeurt.

Zo komt er weleens een foto binnen op de WhatsApp met de vraag: ‘mam, deze auto zou ik willen aanschaffen maar wil je eerst even kijken of deze auto bij mij past?’ Ook dan ga ik even rekenen en kijken of de auto qua energie in grote lijnen past bij mijn dochter. Soms kan ik geen enkele verbinding ontdekken en het duurt niet lang of een volgende foto met een nummerbord komt binnen. De auto die het uiteindelijk is geworden is toch deze energie, de juiste!

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Jantiena Trip

Thema door Anders Norén