Jantiena Trip

Numerologie

Je missie in 1 oogopslag

 

Ik kan het niet laten,

Het geboortekaartje van mijn kleindochter

als ik een geboortekaartje in handen krijg om heel snel te berekenen wat de levens-opdracht is van dit kindje. Immers op het kaartje heb ik alle gegevens op een rijtje om de numerologie van dit kindje te berekenen: de geboortedatum en de naam! Vooral de missie van het kind kan ik snel aflezen. Als ik de ouders min of meer ken kan ik voor mijzelf wel een inschatting maken of ik ze een plezier doe door een korte omschrijving van de levensopdracht van het nieuwe kindje te schrijven op mijn felicitatiekaart!

Natuurlijk is het ook een leuk kraamcadeautje. Als je je meldt doe ik het graag voor je tegen een kleine vergoeding.

Laatst sprak ik mijn vriendin en ze verzuchtte: “Het zou toch mooi zijn als ieder mens zich bewust zou zijn van zijn missie hier op aarde, dan zou iedereen zoveel blijer en gelukkiger kunnen zijn en dan zou de wereld er toch zoveel mooier uitzien…”
Als ik  aan iemand uitleg hoe zijn numerologie is merk ik soms dat iemand vooral bezig is zijn levensles te leven in plaats van zijn opdracht. Dat kan in de jeugd al ontstaan als er in de gezinssituatie bijvoorbeeld grote nadruk werd gelegd op ‘je best moeten doen’ en als je dan je uiterste best hebt gedaan krijg je te horen dat het nog beter moet de volgende keer, met andere woorden ‘het is nooit goed genoeg’. Toch ben je als jong kind bereid om het je ouders naar de zin te maken. Je wilt hun goedkeuring en bent hun bevestiging nodig om je veilig te voelen…je wilt wel zover gaan dat je je eigen levensopdracht daardoor uit het oog verliest: o zo menselijk.
Je wordt er wel aan herinnert, alleen kun je je ervoor afsluiten. De numerologie is dan een manier om je te helpen her-inneren….

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Jantiena Trip

Thema door Anders Norén